Diensten

 

De ideale technische baan? Die vinden we voor u! Natuurlijk is de ideale baan voor iedereen iets anders. Voor ons gaat het om het maken van succesvolle combinaties. De juiste persoon op de juiste plek. Daarom beginnen we met luisteren, want een mens is meer dan een CV. We zoeken altijd naar de balans tussen professionele en persoonlijke groei.

Onze accountmanagers zijn echte specialisten. Ze spreken de taal van het vak en van de streek. Dat maakt ieder gesprek een stuk makkelijker. Ze kennen de opdrachtgevers, begrijpen het werk en geven u een goed beeld van wat u kunt verwachten. Ook als u eenmaal aan de slag bent, zullen we regelmatig contact met u onderhouden. We willen graag van u horen wat er wel en wat er niet goed gaat, zodat we bij kunnen sturen als het nodig is.

 

 Arbeidsvoorwaarden
Hadi-Tech werkt voor solide opdrachtgevers en stemt de arbeidsvoorwaarden zoveel mogelijk af op uw wensen. Het salaris is minimaal marktconform. Daarnaast kunt u denken aan een collectief pensioen, reiskostenvergoeding, lease-auto, vakgerichte opleidingen en trainingen en een collectieve ziektekostenverzekering.

 

 De ideale medewerker
Als werkgever heeft u het niet makkelijk. U heeft een organisatie draaiende te houden, terwijl het speelveld continu verandert. Daarom is het prettig dat u zich over één ding in ieder geval geen zorgen hoeft te maken: als het om technisch personeel gaat, maken wij de ideale match. Of het nu gaat om een vast contract of een incidenteel project.

 Bij Hadi-Tech hebt u een eigen accountmanager, die de markt kent en begrijpt wat iemand in huis moet hebben om een waardevolle medewerker te zijn. Voor iedere vacature maken we een profielschets en als we iemand voorstellen hebben we hem of haar altijd persoonlijk getoetst. Onze kandidaten zijn professionals die hun kennis en ervaring snel en goed in kunnen zetten. Bovendien zorgen we ervoor dat ze passen binnen de cultuur van uw organisatie. Daardoor kunt u rekenen op tastbaar rendement.

 

De technisch specialist die u zoekt hebben wij al gevonden.

 

 

Laat ons uw e-mail adres achter en blijf in contact met ons